Friday, 5 October 2007

Proton Saga --> Lancer Fiore





























16 comments:

yadok said...

yooooooo,,ni bukan saga guy,,ni budak rebone fiore.dasyat seh,,,

iswara je said...
This comment has been removed by the author.
sagacun said...

la saga ni ke..dengar cite budak seremban tak ngan dengan mamat ni..dia suke kencing duit org lepas tu dia buat kete dia...kete ni luar je dalam hancur...aku dah tengok dah...

ME said...

Sekadar berkongsi idea yg mana ada ramai lagi yg dh buat modifikasi mcm ni gak. Berkenaan owner kereta, memandangkan aku tak kenal dia, so no komen. Proud to be Saga Enthusiast :)

sagacun said...

ala owner ni gile glamour la...

tarohyper said...

allo brader rare..ader brg jgan lupa bg tau gua..dia org tak kenal lu takper la..janji gua kenal lu....'HIDUP RARE'

said...

x pe kalo tuan dia gila glemer tp cun la saga tu.. maybe tuan je x cun hehe

adam brown said...
This comment has been removed by a blog administrator.
barb michelen said...
This comment has been removed by a blog administrator.
1.2 said...

Ciss ade spam lak. Cite banyak takda beb, meh kasi upload gambo keta korang. Bersepah sepah aku tgk bikin camni. Bravoooo bravoo!

Anonymous said...

fiore baekk..
ley tlg ta skit sbnyk nk modify enjin dari enjin system ke exhaust system..

Anonymous said...

masyuk xmasyuk sgt la...
tp bley la..
jnji smart mate memandang..

Peter said...

Yo, nice car. Although it is an old car, but it looked nice, any modifications to the interior part? Or the engines? :)

Anonymous said...

smart!!brp kos modified bgini rupa ye??

Anonymous said...

Jpj lepas ke tak ni..?

Cheap Tap said...

Variety Bathtub Taps everywhere, each one is addictive, and often people do not know how to choose. Which is a good Taps UK? But we can start with the material from the bathtub, Pull Out Kitchen Taps different materials are very different