Friday, 22 June 2007

Saga Fiore Rear Reflector - Collector Items

Actually byk rear reflector yg boleh dimuatkan pada proton saga antaranya Reflector Super Touring - heheehe ni dah kategori RARE... dulu setakat RM40 - RM50 mmg senang² leh dapat. Reflector Mazda Clair pulak as second option kalo dah melopeh Reflector belakang Super Touring tu. Reflector belakang ohhhhhh reflector belakang... Nape susah sgt nak carik skrg :(
Loooong time ago, all of these saga fiore parts mmg tarak harga, but now you will realize how hard to find them..... why yer?? benda ni mau kena sabo kalo btul nak carik brg rare, kena la gi kedai potong yg rare hehehehehe

4 comments:

zamsavvy said...

wulamak lawa gila saga lama ni kalau di mekapkan...

mrAKIRA said...

pning3....
nk cari brg fiore ni..
mne nk dpt..
adoi2...

wan said...

mna nak cri brg2 fiore??ada spa2 bleh bntu aku x??

NiQaidiR said...

nk jual x??hehehe...lau nk jual bpe nie???